Ga naar de inhoud

Bereid je voor met Monique en Dionne

Deze dames helpen je om goed voorbereid aan de start te verschijnen. En na deze gezamenlijke trainingen doen we ook samen mee! Hoel leuk en gezellig is dat?! 👊🏻
Wat je kunt verwachten👇
✅ 4 trainingen van 18.45 uur tot 19.45 uur (op 23 en 30 augustus en op 6 en 13 september) voor €50
✅ een ticket ter waarde van €27,- (inclusief consumptie)
Wil jij dit? Meld je aan! Stuur een bericht naar: moniqueballast@gmail.com
P.s. tag je vrienden, want samen meedoen is veel leuker!

Let's go!

Hoe bereid ik me goed voor?

Iedereen kan meedoen aan de DirtyMonkeyRun, getraind en ongetraind. Maar een goede voorbereiding op de DirtyMonkeyRun helpt je wel om het beste uit jezelf te halen en veilig de finish te bereiken. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om je voor te bereiden op een obstakel run:

1. Trainen

Train op functionele fitness

Zorg ervoor dat je traint op bewegingen die vergelijkbaar zijn met de obstakels die je tijdens de race tegenkomt. Dit kan cardio of krachttraining zijn. Ga lekker hardlopen, doe push-ups en sit-ups en slinger door een klimrek!

2. Grip

Versterk je grip

Veel obstakels vereisen een sterke grip, dus het is belangrijk om deze te trainen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld hangoefeningen doen.

3. Ondergrond

Oefen op verschillende ondergronden

Het kan zijn dat je tijdens de race over verschillende soorten ondergronden moet rennen, zoals modder, zand en gras. Zorg ervoor dat je tijdens je trainingen hierop oefent.

4. Kleding

Draag geschikte kleding

Draag comfortabele en functionele kleding die geschikt is voor de weersomstandigheden en waarin je goed kunt bewegen.

5. Begin op tijd

Begin op tijd met trainen

Begin ten minste enkele maanden voor de race met trainen en bouw de intensiteit geleidelijk op om blessures te voorkomen.

Maar ook na de finish stopt het nog niet. Dan kun je lekker bijkomen op de moddervette CombibaanArena. Een heerlijke plek om samen terug te kijken op de geleverde prestaties. Dat kan met een hapje en een drankje. Ook hier kun je met een goede voorbereiding heel ver komen.

1. Fris en fruitig

Spoel je af op de wasplaats en ga je daarna lekker douchen.

Na een goede spoelbeurt voel je je weer helemaal top en kun je optimaal genieten van de afterparty. Daarnaast is het voor de omstanders ook erg prettig dat jij er okselfris bij staat.

2. Munten

Haal genoeg munten bij de verkooppunten.

Er zijn 2 verkooppunten voor munten. Met deze munten kun je eten en drinken halen op het horecaplein. Daar word je door vrijwilligers met glimlach voorzien van de welverdiende hapjes en drankjes. Want wie hard heeft gewerkt moet ook goed eten en drinken.

3. Perfecte plek voor nabeschouwingen.

Zorg ervoor dat je een goede plek vindt om samen nog na te genieten.

Eigenlijk kan dit niet fout gaan. De CombibaanArena is hiervoor al perfect ingericht. Alle voorzieningen zitten dicht bij elkaar. Dus optimaal genieten wordt hierdoor een makkie.

Daag jezelf uit! Doe mee met de dirty monkey run 2023