Ga naar de inhoud

De Dirty Monkey Run is een uitdagende modderrun voor de echte waaghalzen. Deelnemers worden uitgedaagd om een parcours van 7,5 kilometer af te leggen door modderige sloten, over hooibalen en door obstakels. Het doel is om de finish te bereiken, en dat lukt alleen als je samenwerkt met je team en je grenzen verlegt.

 

De Dirty Monkey Run is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar, ongeacht je niveau van fitness. Het evenement is niet competitief, en draait om teamwork en plezier. Je kunt meedoen als individu of als team, en er zijn verschillende starttijden gedurende de dag.

 

Het evenement vindt plaats in het prachtige Gramsbergen, een pittoresk dorpje in Overijssel. Na afloop van de run kun je genieten van de gezellige sfeer op het evenemententerrein en deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals een barbecue en muziek.

 

Wil jij jezelf uitdagen en een onvergetelijke dag beleven in de modder? Schrijf je dan nu in voor de Dirty Monkey Run in Gramsbergen en maak je klaar voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten!